-
- DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
- Niewędzone, Sery podhalańskie
Gołka – Ser Podhalański – Średni
- 29,70 zł
- Gołka jest sprężysta i delikatna, z lekkim, słonym posmakiem. Mleko to produkcji Gołek pochodzi od krów z hodowli w Tatrach. Wytwarzają je Bacowie. Gołka jest delikatna w smaku i lubiana także przez dzieci, gdyż zrobiona jest z mleka krowiego. To nasza polska mozzarella - doskonała na kanapkę lub do sałatki a także jako przekąska pokrojona na plasterki. Powstają według tej…
-
- DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
- Sery podhalańskie, Wędzone
Gołka – Wędzony Ser Podhalański
- 29,70 zł
- Ci którzy polubili nasze Gołki mogą także spróbować wariantu wędzonego - intensywny aromat, bardziej słony smak, większa kruchość i pysznie twarda skórka. Gołki powstają na Bacówce według tradycyjnej, góralskiej receptury i są w mleka krowiego lub mieszanki z mlekiem owczym. Mleko do produkcji gołek pochodzi tylko z hodowli w Tatrach. Serwowana na zimno jako przekąska w plasterkach, ale także chętnie…
-
- DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
- Korboce, Niewędzone
Góralskie Korbacze, Korboce
- 39,70 zł
- Korboce to zdecydowanie jeden z tych najpopularniejszych przysmaków, z których słynie region Podhala! Te pyszne, serowe nitki wytwarzane są zgodnie z tradycyjną, regionalną recepturą niezmiennie od kilkuset lat. W Tatrach nie ma imprezy bez Korbocy na stole - wesela, biesiady, spotkania rodzinne. Korboce to doskonała opcja na szybką, smaczną przekąskę - wyjmujesz i zajadasz, ale uwaga wciąga jak paluszki! ?…
-
- DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
- Kulki, Niewędzone
Kulki – Serowe Zakąski z Korbaczy
- 39,70 zł
- Kulki, węzełki - różnie zwane, przez wszystkich uwielbiane! W 100% naturalna, zdrowa i pożywna przekąska uwielbiana przez dzieci. To także doskonała imprezowa zakąska. Kulki powstają dokładnie tak samo jak korbacze - z mleka od krów wypasanych na zielonych pastwiskach Podhala. Jednak zamiat tradycyjnych nitek, wiąże się z nich supełki. W sam raz na jeden kęs!
-
- DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
- Niewędzone, Serki Podhalańskie, Sery podhalańskie
Małe Serki Podhalańskie – 10 szt.
- 29,70 zł
- Serki Podhalańskie są miękkie, delikatne, sprężyste i pyszne! Doskonałe na szybką, zdrową a przede wszystkim pożywną przekąskę. Bardzo lubiane przez dzieci. Serki Podhalańskie, ręcznie wytwarzają Bacowie według tradycyjnej receptury. Jednak zamiast mleka owczego używa się mleka krowiego lub mieszanki ich obu. Mleko do produkcji Serków Podhalańskich pochodzi od krów z hodowli w Tatrach. Serki Podhalańskie to także doskonała przekąska na…
-
- DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
- Korboce, Wędzone
Wędzone Góralskie Korbacze, Korboce
- 39,70 zł
- Wasze ulubione Korboce dostępne także w wersji wędzonej naturalnie - dymem z miękkiego drewna smrekowego. Serowe nitki ze 100% naturalnego mleka od krów hodowanych na zielonym Podhalu - pożywne i pyszne. Wytwarzane niezmiennie od kilkuset lat według tradycyjnej, regionalnej receptury. Doskonała, szybka przekąska w pracy, na każde spotkanie lub imprezę. Super przekąska dla dzieci w każdym wieku. Dzieci kochają korboce.…
-
- DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ
- Serki Podhalańskie, Sery podhalańskie, Wędzone
Wędzone Małe Serki Podhalańskie – 10 szt.
- 29,70 zł
- Wszyscy uwielbiają Serki Podhalańskie, zachęcamy by spróbowac także tych wędzonych. Wędzenie dymem z naturalnego drewna nadaje im unikalnego aromatu. Są nieco bardziej słone, kruche i mają twardą skórkę. Takie serki doskonale smakują na ciepło z patelni - po podgrzaniu można je nadal ładnie zaserwować a w środku czeka pyszne, rozpływające się w ustach wnętrze. Doskonałym dodatkiem jest żurawina lub dżem.…